Αρχική
ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Βρισκόμαστε πλέον στο τέλος της Ελληνικής κρίσης»
22.06.18

«Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης ,τρία προγράμματα και με  τις θυσίες του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και έχει όλα τα συστατικά για πρόσβαση στις αγορές και ενίσχυση της ανάπτυξης. Αυτή η ανάπτυξη δεν θα 'ναι μια ανάπτυξη για τους λίγους, θα συμμετέχουν όλοι και όλες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ατυπη μίνι σύνοδος κορυφής για το μεταναστευτικό: Το προσχέδιο της κοινής απόφασης
22.06.18
Οι ηγέτες δέκα κρατών της ΕΕ που συναντώνται την Κυριακή στις Βρυξέλλες θα αποφασίσουν να ανασχέσουν περαιτέρω την «παράνομη μετανάστευση» προς την Ευρώπη και να περιορίσουν τις μετακινήσεις των αιτούντων ασύλου, αναφέρεται στο προσχέδιο της κοινής απόφασης.
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement
22.06.18

 

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement, σε συνεργασία με το DNV GL REGISTER, στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο, με θέμα Shipping: Modern environmental requirements/changes”, ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών.

 

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Κάρμαντζη για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού 25/6/2018
22.06.18

Στις 25 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού, τιμούμε τον σημαντικότερο παράγοντα της ναυτιλίας, τον ¶νθρωπο. Τον Ναυτικό που σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης δίνει το δικό του σκληρό και επίμονο αγώνα, αψηφώντας κινδύνους και δυσκολίες.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στo Parnou της Εσθονίας
22.06.18

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου με τη ιδιότητά της ως προέδρου της Επιτροπής Βαλκανικής και Μαύρης Θάλασσας της CPMR (Conference of Peripheral Maritime Regions/Διάσκεψη των Παραθαλάσσιων και Παρακτίων Περιφερειών της Ευρώπης), συμμετείχε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στo Parnou της Εσθονίας.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΑΚΕ: Κάποιοι απεργάζονται την κομματική ποδηγέτηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου
21.06.18

Ανακοίνωση για την συγκρότηση σε σώμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του  ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου στις 15-06-2018 εξέδωσε η ΔΑΚΕ και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΑΣ ότι μετέτρεψε το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χίου σε παράρτημα του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

                Η με την ψήφος σας επιστροφή της παράταξής μας μετά από τρία χρόνια απουσίας στο ΔΣ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου σημαίνει για εμάς ότι οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση μιας πολιτικής βαθιά αντιδημοκρατικής, αντιλαϊκής και κυρίως αντεργατικής, και, πρωτίστως, ότι έχουμε το χρέος να παλέψουμε για ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διακρίσεις για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξωραΐστηκαν οι παιδικές χαρές σε Φρούριο και Λατόμι
21.06.18
Ο Δήμος Χίου, και πιο συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καθαριότητας μετά από

δική μας επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Μπελέγρη, έδρασε ταχύτατα σε ένα θέμα εξαιρετικής σημασίας. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον καθαρισμό και στη συντήρηση των παιδικών χαρών στη περιοχή του Φρουρίου, αλλά και στο Λατόμι.

Τις τελευταίες ημέρες η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου είχε ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης των παιδικών χαρών στο κέντρο της πόλης, μιας και μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, πολλά παιδιά ξεκίνησαν να τις επισκέπτονται τις πρωινές και απογευματινές ώρες της ημέρας. Όμως, ορισμένες παιδικές χαρές στο κέντρο της πόλης βρίσκονταν σε αθλία κατάσταση και αποτελούσε επιτακτική ανάγκη τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου να δράσουν άμεσα. Κάτι που φυσικά έκαναν.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζονται οι εργασίες για τον εγκιβωτισμό στον Παρθένη
21.06.18

Μετά την απόφασή του ΔΣ της Παρασκευής 15 Ιουνίου, που ενέκρινε την τροποποίηση της τεχνικής μελέτης και της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Α’ τμήμα παράκαμψης της πόλης, σήμερα ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες για την επανεκκίνηση του έργου μέχρι την ολοκλήρωση του. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι αντλήσεις των υδάτων προκειμένου να καταστεί δυνατή η επισκεψιμότητα στην κοίτη του ποταμού έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του κιβωτίου μέχρι την γέφυρα Παρθένη στην παραλιακή λεωφόρο.

 

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βολές επί θαλασσίου στόχου στην Παναγιά Οινουσσών από την 96ΑΔΤΕ
21.06.18

H 96 AΔΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα Πέμπτη από τις 08:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς στην Βραχονησίδα  Παναγιά των Οινουσσών επί θαλασσίου στόχου. Για την ασφαλή διεξαγωγή της εν λόγω δραστηριότητας έχει δεσμευτεί περιοχή σε συγκεκριμένα όρια ασφαλείας. Απαγορεύεται η κίνηση πλωτών μέσων στην περιοχή, προς αποφυγή ατυχημάτων, χωρίς έγκριση από την στρατιωτική αρχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κλείσιμο Δρόμου Φράγματος Κόρης Γεφύρι
21.06.18

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε.  Χίου σε συνέχεια  προηγούμενης ανακοίνωσης, πληροφορεί το κοινό   ότι το υπό κατασκευή  τμήμα δρόμου από την αρχή  της στέψης του φράγματος Κόρης Γεφύρι, έως και το ταχυδιυλιστήριο στη θέση Ψαρόπετρα, εξακολουθεί  να παραμένει κλειστό  μέχρι την ολοκλήρωση  των εργασιών.

Επειδή παρατηρήθηκε  διέλευση οχημάτων παρά την απαγόρευση, εφιστούμε   την προσοχή    προς όλους,  ότι απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση πάσης φύσεως τροχοφόρων και πεζών από το  ανωτέρω τμήμα, διότι θα  εκτελούνται εργασίες γεωτρήσεων  επί του οδοστρώματος για το  επόμενο δεκαήμερο .

Διαβάστε περισσότερα...
 

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

Who's Online

Έχουμε 2 επισκέπτες online

 Jun   July 2018   Aug

SMTWTFS
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
VC Funding High Level Synthesis
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS