i.kteo.jpg
 
arrow

- : E-mail
31.01.17

Σε κατσταση υψστης επιφυλακς βρσκονται οι Ελληνικς νοπλες Δυνμεις, μετ τη να πρκληση των Τορκων την Κυριακ (29/1) στα μια, που παραβασαν τα θαλσσια σνορα της Ελλδας με την μορφ επικοινωνιακς «φιστας».

geetha.jpg

Με τον πολιτικ κσμο να εναι ανστατος απ τις τελευταες προκλητικς κινσεις των Τορκων, ο Νααρχος και αρχηγς του ΓΕΕΘΑ, Ευγγελος Αποστολκης, τονζοντας το πντα υψηλ φρνιμα των Ενπλων Δυνμεων, υπογρμμισε πως η χρα εναι «σε ετοιμτητα αν πσα στιγμ».

Ο αρχηγς του ΓΕΕΘΑ μλησε για την πολ σοβαρ παραβαση των ελληνικν συνρων απ τους Τορκους απ την τελετ παρδοσης-παραλαβς καθηκντων απ τον Αρχηγ του Γενικο Επιτελεου Στρατο, Αντιστρτηγο Αλκιβιδη Στεφαν, στον Αντιστρτηγο Δημτριο Μπκο, στο Γ’ Σμα Στρατο, που και παρευρθηκε.

 «Εμαστε σε ετοιμτητα αν πσα στιγμ αν αντιμετωπσουμε ττοιου εδους επιδεξεις και ενργειες, οι οποες δεν βοηθον καθλου το κλμα για συνεργασα και ηρεμα στην περιοχ. Εμαστε τοιμοι, πως και ο Στρατς και η Αεροπορα, να αντιμετωπσουμε οποιαδποτε προκλητικ ενργεια στην περιοχ», επε χαρακτηριστικ.

 

«Δεν το θεωρ ιδιατερα σοβαρ. χουμε να σωρ προβλματα να λσουμε στην περιοχ», κατληξε.

Αντστοιχες ταν και οι δηλσεις του αναπληρωτ υπουργο μυνας, Δημτρη Βτσα, απ την Ξνθη, δηλνοντας τι η Ελλδα βρσκεται σε πλρη ετοιμτητα και πως η κυριαρχα της χρας δεν αμφισβητεται.

( 31.01.17 )
...
 
E-mail
30.01.17

Ο υπουργς Ναυτιλας και Νησιωτικς Πολιτικς Παναγιτης Κουρουμπλς επισκφθηκε την Χο, τα Ψαρ και τις Οινοσσες, μαζ του ο Βουλευτς Σριζα Χου, Α. Μιχαηλδης, ο Αρχηγς του Λιμενικο Σματος, Αντινααρχος Λ.Σ, Σ. Ρπτης και ο Διοικητς της 9ης ΠΕΔΙΛΣ, Αντιπλοαρχος Λ.Σ.,Ν. Αρμπουνιτης.
Ο Υπουργς Ναυτιλας και Νησιωτικς Πολιτικς Παναγιτης Κουρουμπλς αποφσισε, μετ απ ατημα των σπουδαστν,  να δημιουργσει δο να σχολεα στις ΑΕΝ Χου και Οινουσσν ( Σωστικν & Πυροσβεστικν Μσων και Ειδικ Τμμα Μηχανικν Ε.Ν.). 

aen.jpg
( 30.01.17 )
...
 
E-mail
28.01.17

Σε ξι παραβισεις του εθνικο εναριου χρου προχρησαν δο τουρκικ αεροσκφη την Παρασκευ, σε Βορειοανατολικ και Κεντρικ Αιγαο. Τα τουρκικ αεροσκφη, τα οποα πετοσαν σε σχηματισμ και ταν οπλισμνα, προβησαν επσης σε τρεις παραβσεις των καννων εναριας κυκλοφορας στο FIR Αθηνν.

aeroskafos.jpg
 
E-mail
28.01.17
elass.jpg

 

 

 

 Προερχμενος απ την Αστυνομικ Διεθυνση Θεσσαλονκης ο κ. Αθανσιος Μπασιοκας τοποθετθηκε ως Αστυνομικς Διευθυντς στη Χο .Στον βαθμ του Αστυνομικο Διευθυντ εχε προαχθε κατ τις κρσεις της ΕΛ.ΑΣ. το 2016. Προερχμενος απ την Αστυνομικ Διεθυνση Αθηνν, κλυψε την θση του Αστυνομικο Διευθυντ στην Αστυνομικ Διεθυνση Σμου ο κ. Λζαρος Ελευθεριδης.

 

 
26 E-mail
28.01.17

oloimazigiath xio.jpgΣτο εδλιο του κατηγορουμνου κθισαν 26 στο σνολο δημοτικο σμβουλοι της  παρταξης, «λοι μαζ για τη Χο μας» του Π. Λαμπρινοδη την Πμπτη 26 Ιανουαρου. Σε δκη που πραγματοποιθηκε, καταδικσθηκε ο πρην αντιδμαρχος και νυν δημοτικς σμβουλος κ. Παντελς Στεφνου, γιατ υπ την ιδιτητ του αυτ εχε εισηγηθε στο ττε δημοτικ συμβολιο να μετακινηθον οι βοσκο απ τις πυρπληκτες περιοχς που εχαν πληγε το 2012 σε λλες περιοχς, οι οποες μερικς απ αυτς ταν ιδιωτικς και λλες εχαν κηρυχθε ως αναδασωτες εκτσεις απ τις πυρκαγις του 1990. Η απφαση του δικαστηρου ταν να καταδικαστε σε 10 μνες φυλκιση εφσιμη, ο κ. Στεφνου και σε στρηση 12 μηνν των πολιτικν του δικαιωμτων. Οι υπλοιποι 25 δημοτικο σμβουλοι, που εχαν ψηφσει την εισγηση του ττε αντιδημρχου αθωθηκαν.

 

( 28.01.17 )
 
. E-mail
27.01.17

                             (αντιγραφας Αριστεδης Ζαννκος)

 

Υπουργ και Στρατρχη μας σε χαιρετ,

  Κατ πρτον σου εχομαι υγεα, ευτυχς το νο τος και πντα νκες. κουσα τι, προ ημερν, εχες να προβληματκι στον αριστερ σου μο και γι αυτ καμες μια μικροεπμβαση. Σγουρα κποιο μτι φταει και χι, πως λνε, το σκι. Οπως και νχει, περαστικ και σιδερνιος. Τοτο και μη λλα.

  Αν και δεν εμαι ομοδετης σου, σου γρφω για να σου πω πσο σε θαυμζω και πσο καμαρνω τη λεβεντι και την κορμοστασι σου. Οταν μλιστα ντνεσαι με στρατιωτικ ροχα, δεχτεις νσαι γεννημνος για Στρατρχης. Απορ πς ο Εξοχτατος Πρωθυπουργς μας σε πρασενε παλι για μπολη. Μνο μια εξγηση υπρχει. Παιδ πλοσιου μπαμπ σουνε. Εμεγλωσες, πως λνε, στα ποπουλα χωρς να σου λεψει τποτις. Ηκαμες σπουδς στο εξωτερικ που, σο νναι, θνε μπλικο παρ.

 Απ τα 28 σου χρνια εγνηκες Βουλευτς της Νας Δημοκρατας χωρς να χρειαστε να ζοριστες ως εργαζμενος, αν και ο μπαμπς σου, εχενε στρωμνη χρυσοφρα δουλει. Επ πλον, πντα σουνα να μορφο και στρουμπουλ παιδ. λα αυτ μαζ, σε δεχτανε-χωρς να εσαι- μπολη στα μτια του Αλξη που, κι ευτς μως, απ καλοστεκομενη οικογνεια βαστ. Οχι ββαια δεξι, αλλ αριστερ. χει τη σημασα του αυτ.

  Δες τρα Αρχηγ μας πς τα φρνει η ρημδα η ζω. Εσ, νας βρος και βαμνος δεξις, να στηρζεις σμερα μια αριστερ Κυβρνηση και τον αριστερ Αλξη ως Πρωθυπουργ. Και επ πλον, να τα ψλεις χοντρ κθε τσο και λιγκι στους Νεοδημοκρτες κι ας καμες μαζ τος, εκοσι χρνια Βουλευτς. Ισως γιαυτ, σε κακολογονε και σε λνε κολαοζο και δεκανκι του Σριζα και του Τσπρα.

  Τα λνε λοι τους απ ζλια. Δεν βλπουνε μως τι, το πραγματικ κουμντο, εσαι εσ. Ο Αλξης Υπουργ μου πφτει αν πσα ρα και στιγμ τσι και το αποφασσεις εσ στω ο Αρχιεπσκοπς μας. φεις που, αφο συγκατοικες στο διο σπτι με τους Αριστερος του Αλξη, ξρεις τα πντα, κρυφ και φανερ και γι αυτ μπορες να τους χεις λους στο χρι τσι και σου κουνηθονε.

   Μις και επα για χρι, στο μυαλ μορχεται ευτ που εχες πε παλι, τι δηλαδ, σιγ-σιγ, θα μθεις τον Αλξη να γρφει και με το δεξ. Ττε δεν εχα καταλβει το υπονοομενο.

  Τπες λοιπν και το καμες. Τον μαθες να κλενει πονηρ και τα δυ μτια, πτε το αριστερ και πτε το δεξ, ανλογα με την περσταση.

 Σε χω Υπουργ μου ικαν μχρι και μεταγραφ να του κμεις του Αλξη στην Υπερδεξι Παρταξη και εκενος οτε που θα το πρει χαμπρι. Και μη θαρες τι το λω για αστεο. Εγ βλπω τι, μια χαρ τα πα χι μνο με 'σνα, αλλ και με τον Καραμανλικ κ. Πρεδρο της Δημοκρατας, με τον δεξι Επτροπο στην Ευρπη τον κ. Αβραμπουλο και με τον σημεριν Υπουργ, τον κ. Παπαγγελπουλο, που ο διος ο Κστας Καραμανλς τον εχενε βλει Διοικητ στις Μυστικς Υπηρεσες. Αφεις ευτος που λνε τι το κουμντο το κμνουμε κτι Πασκοι παλις κοπς που εδανε φως και μπκανε μη τυχν και χσουνε την ευκαιρα. Το κουμντο Πνο Αρχηγ, εστενε εσες, οι λγοι Δεξιο, και σε τους λλους να κοιμοντενε. Ακμη και πολλο αριστερο, που θαρονε τι αυτο κυβερνονε, δεν εναι παρ σαν τη λουκουμπλαση. Ξρεις την χνη ζχαρη που πασπαλζουνε γλυκ και λουκομια οι ζαχαροπλστες. Εσ τρα με καταλαβανεις. Ξπνιος νθρωπος εσαι.

  Πριν κλεσω το γρμμα μου θλω να σου γρψω κτι για να το ξρεις. Εσαι το νδαλμα του μικρο μου εγγονο που τρα πει τρτη Δημοτικο. Μχρι και στην κθεση που τος βαλενε η δασκλα, γραψενε τι, ταν μεγαλσει, θλει να γνει Στρατρχης πως εσαι εσ Υπουργ μου.

  Ωρες- ρες, φορε μια αποκριτικη στρατιωτικ στολ, βαστ και να πλαστικ τουφεκκι, παρνει υφος και κμνει τι εναι μεγλος στρατηγς.

  Εμες, με τα παιδικ του καμματα γελομενε.. Ομως η γιαγι του, που εναι λο παραξενις, του λει να προσχει, γιατ κτι ττοια, εναι καμματα αλλοπαρμνων ανθρπων. Μλιστα του φρνει σαν παραδεγματα το συχωρεμνο τον κυρ.Γιννη το “Νααρχο” που κυκλοφοροσε με στολ ναυρχου, και τον λλο συχωρεμνο, το Δμο, με τα παρσημα στο στθος, αν ββαια τους χεις ακουστ.

  Εδ που τα λμενε Υπουργ μου, η γυνακα μου μπορε και νχει λιγκι δκιο αν και δεν το λω μπροστ της για να μην παρνει αρα. Και επειδ κανες μας δεν ξρει πτε μπορε να του λασκρει καμι βδα, καλ κμνει και συμβουλεει τον εγγον μας απ τρα.

  Υπουργ μου και Στρατρχη μας, χλια συγγνμη αν σε κορασα, μως δεν μποροσα να κρψω λλο το θαυμασμ μου.

  Και πλι δξου τις ευχς μου και διαββασε τα σβη μου στον Εξοχτατο Πρωθυπουργ μας, τον καλ σου σντροφο, πως τον λες.

                                    Με σεβασμ και εκτμηση

                                     ο μπρμπα Ανστης

                                        απ τη Χο

 
E-mail
27.01.17

Στη δημιουργα 24.251 θσεων πλρους απασχλησης, μσω της πρσληψης προσωπικο σε λους τους Δμους της χρας, αφορ η πρτη Δημσια Πρσκληση (Νο 1/2017).

Η διαδικασα υποβολς των ηλεκτρονικν αιτσεων απ τους ενδιαφερμενους, εγγεγραμμνους στο μητρο του ΟΑΕΔ ανργους, ηλικας 18 ετν και νω, ξεκινει την Τρτη 24/01/2017 και ρα 10η πρωιν μχρι και την Παρασκευ 03/02/2017 και ρα 12η μεσημβριν. Η υποβολ των αιτσεων γνεται - αποκλειστικ με ηλεκτρονικ τρπο - στην ιστοσελδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιντας το σχετικ πεδο υποβολς ηλεκτρονικς ατησης, απ πιστοποιημνους χρστες στις Ηλεκτρονικς Υπηρεσες της Διαδικτυακς πλης του ΟΑΕΔ, εισγοντας τους κωδικος πρσβασης (Ονομασα Χρστη και Συνθηματικ).

 Οι ενδιαφερμενοι θα επιλξουν μα (1) μνο ειδικτητα τοποθτησης απ τις αναφερμενες στη σχετικ λστα του Παραρτματος Ι και μχρι τρεις (3) Επιβλποντες Φορες.

 πως και στην Δημσια Πρσκληση Ν10/2016, σοι κατοικον σε Δμους με υψηλ ανεργα πριμοδοτονται και με το κριτριο της εντοπιτητας.

 Επιπρσθετα, η δρση στοχεει διττ αφενς στην μεση αντιμετπιση της ανεργας πληθυσμιακν ομδων που πλττονται περισστερο απ την ανεργα και αφετρου στην αναβθμιση των προσντων των συμμετεχντων στε να διευκολυνθον στην επαννταξη τους στην αγορ εργασας με παροχ συμβουλευτικν υπηρεσιν και κατρτιση.

  Αναφορικ με τη συμβουλευτικ, στις αρμδιες Υπηρεσες του Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΠΑ2) θα προσφρονται δο υποχρεωτικς συνεδρες (συμβουλευτικν υπηρεσιν) στους ωφελομενους, κατ την εσοδο και την ξοδο τους στην πρξη. Η δρση της κατρτισης θα υλοποιηθε με το σστημα επιταγν κατρτισης (voucher) στο σνολο των ωφελουμνων. Οι ωφελομενοι θα εργζονται στη θση για την οποα χουν επιλεχθε και μα ημρα της εβδομδας θα συμμετχουν σε προγρμματα κατρτισης. Η κατρτιση θα ξεκινσει μετ τον 2ο μνα του προγρμματος. Στην περπτωση που κποιος ωφελομενος δεν επιλξει να παρακολουθσει το παραπνω πργραμμα Κατρτισης, θα εργζεται και τις πντε (5) ημρες της εβδομδας.

    Δικαωμα υποβολς ηλεκτρονικν αιτσεων χουν μνο οι εγγεγραμμνοι στο μητρο ανργων του ΟΑΕΔ που ανκουν σε –τουλχιστον- μα απ τις παρακτω κατηγορες:

1. εγγεγραμμνοι νεργοι στα μητρα ανργων του ΟΑΕΔ, μλη οικογενειν στις   οποες δεν εργζεται κανες και οι σζυγοι αυτν εναι εγγεγραμμνοι νεργοι στα     μητρα ανργων του ΟΑΕΔ

2. εγγεγραμμνοι νεργοι στα μητρα ανργων του ΟΑΕΔ, μλη μονογονεκν       οικογενειν, στις οποες δεν εργζεται κανες

3.  εγγεγραμμνοι μακροχρνια νεργοι στα μητρα ανργων του ΟΑΕΔ

4.  

oaed.jpg

νεργοι πτυχιοχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακο και τεχνολογικο τομα, εγγεγραμμνοι          στα μητρα ανργων πτυχιοχων του ΟΑΕΔ, για την κλυψη θσεων με βση τα      τυπικ προσντα τους

5. εγγεγραμμνοι νεργοι στα μητρα ανργων του ΟΑΕΔ νω των 29 ετν

6.  εγγεγραμμνοι στα μητρα ανργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

7. εγγεγραμμνοι νεργοι στα μητρα ανργων του ΟΑΕΔ, δικαιοχοι του «Κοινωνικο           Εισοδματος Αλληλεγγης»  (ΚΕΑ), πρην «Ελαχστου Εγγυημνου Εισοδματος».

 

 
...
<<  < . 11 . >  >>

1 ..

105.gif

 Aug   September 2017   Oct

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
VLSI High Level Synthesis
sillogh_new.jpg
| : 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
LYRAS