Αρχική arrow Κοινωνία

Κοινωνία

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
27.01.17
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει για την προαγωγή τους στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή τα μέλη της Δημήτριο Αυγερινό, Γεώργιο Κεβόπουλο και Δημήτριο Μπριλάκη. Δυστυχώς όμως, παρατηρήθηκε στις φετινές αποφάσεις των συμβουλίων κρίσεων και μεταθέσεων, η αποστρατεία του Γενικού Διευθυντή Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγου κ. Χριστοφάκη Νικόλαου, του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου κ. Καλέλλη Νικόλαου και του Αστυνομικού Διευθυντή Σάμου κ. Τσιρίγου Ευάγγελου, καθώς και η μετάθεση των παραπάνω νεοπροαχθέντων Αστυνομικών Διευθυντών και μάλιστα σε Υπηρεσίες εκτός της Γενικής του Βορείου Αιγαίου (Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Β΄ Δωδεκανήσου και Πειραιά αντίστοιχα). Από το σύνολο δηλαδή των Αξιωματικών στο Βόρειο Αιγαίο που φέρουν ή έφεραν βαθμό ανώτερο του Αστυνομικού Υποδιευθυντή έμεινε μόνο ένας Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου! Το γεγονός αυτό, αφενός προκαλεί αναστάτωση στον οικογενειακό προγραμματισμό των μετατιθέμενων Αξιωματικών, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη και τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη νησιωτικότητα, αφετέρου δημιουργεί κλίμα αβεβαιότητας στους λοιπούς Αξιωματικούς της Ενωσής μας, άλλα και σε όλους τους Υπηρετούντες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Στη δύσκολη συγκυρία μιας πρωτοφανούς προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, την οποία πρωτίστως καλούμαστε να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε, οι υπηρετούντες στην πρώτη γραμμή, εδώ στα ακριτικά νησιά της πατρίδας μας, το τελευταίο που χρειάζεται είναι η αβεβαιότητα και το αίσθημα, ότι ο Έλληνας Αξιωματικός θα χρεωθεί κάθε δυσλειτουργία και πρόβλημα που προκύπτει από την κρίση αυτή. Ελπίζουμε η ηγεσία του Σώματος να αποδείξει έμπρακτα, ότι είναι δίπλα στον Αστυνομικό και να αναγνωρίσει ότι, όλο αυτό το διάστημα το σύνολο των Υπηρετούντων στα νησιά που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού – προσφυγικού, έχει δώσει το 100 % των δυνατοτήτων τους. Δεν πρέπει να παραγνωριστεί ότι σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με πλαίσιο και δομές ακόμα υπό διαμόρφωση, αυτοί που πρώτοι διαχειρίστηκαν και έδωσαν λύσεις σε προβλήματα είναι οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο πρόεδρος: Δημήτριος Αυγερινός 
Ο γενικός γραμματέας: Ιωάννης Αυγερινός
astynomiko tmhma.jpg
 
Θύελλα αντιδράσεων για το Ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
14.01.16
pno.jpg

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αντιπολίτευση, και γενικώς οι πάντες , πλην της κυβέρνησης, αντιδρούν στο ασφαλιστικό !

Μετά τους δικηγόρους που απέχουν από τα καθήκοντά τους  και σήμερα,  στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν  και οι ναυτικοί , αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε την πραγματοποίηση 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης σε όλες τις κατηγορίες πλοίων,  την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη  21 Ιανουαρίου 2016,  με αφορμή τη νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε επίσης για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, την πραγματοποίηση και νέας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης, με προοπτική κλιμάκωσης.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 Επόμ. > Τελευταία >>

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

 Nov   December 2017   Jan

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
VC Funding Behavioral Synthesis
sillogh_new.jpg
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS