Αρχική arrow Πολιτική arrow Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν νοιάστηκαν για τίποτα άλλο παρά για κατασπατάληση χρήματος & προσωπικά οφέλη
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν νοιάστηκαν για τίποτα άλλο παρά για κατασπατάληση χρήματος & προσωπικά οφέλη Εκτύπωση E-mail
19.06.17

Στην  προηγούμενη ανακοίνωση μας σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό αναφέραμε ότι μετά από πολύ καιρό έχει αρχίσει να φαίνεται η δυνατότητα εξεύρεσης  λύσης και  ότι υπάρχουν  κάποιοι που τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο. Είχαμε αναφερθεί  στην περίεργη στάση της ανώνυμης επιτροπής που  ετοίμαζε μεγαλειώδη συγκέντρωση στα πρότυπα του παλιού καιρού  όταν το χρήμα έρεε και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ναύλωναν στις εκλογές πλοία και αεροπλάνα, τώρα για προθέρμανση αρκέστηκαν στα λεωφορεία. Μια συγκέντρωση που χρησιμοποιήθηκε πολύ  χρήμα και έγινε απίστευτη προετοιμασία που θύμιζε εκλογές, αλλά δεν φαίνεται να τα κατάφερε όσο επιδίωκαν οι διοργανωτές της.

Μετά την ανακοίνωση τους, έγινε ολοφάνερο ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ κρυβόταν μέχρι χθες  πίσω από την επιτροπή την χρησιμοποιούσε όπως και τους  περισσότερους συμπολίτες μας που την απαρτίζουν. Βέβαια να ξεκαθαρίσουμε δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ασχοληθούμε με δύο ανύπαρκτες νομαρχιακές, αλλά αναγκαζόμαστε επειδή έχουν το  θράσος και  αναφέρθηκαν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ  και όπως όλη η ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου έτσι και οι αναφορές που γίνονται είναι  τουλάχιστον φαιδρές και  θυμίζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που αρμόζει στο παλιό και φθαρμένο που έχει  κουράσει την χιώτικη κοινωνία.

Η  Χίος  είναι το μόνο νησί που αν και διαθέτει σπάνιες ομορφιές παρέμεινε αναπτυξιακά στάσιμη, δεν αξιοποιήθηκε τίποτα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της  και  τουριστικά έμεινε το μόνο νησί χωρίς προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβερνούσαν όλα τα χρόνια δεν νοιάστηκαν για τίποτα άλλο  παρά μόνο για μικροπολιτική, για κατασπατάληση  χρήματος και για προσωπικά οφέλη. Είναι πια γνωστό ότι αυτοί είναι που επενδύουν στο μπάχαλο,  δεν θέλουν το καλό του τόπου και χρησιμοποιούν ένα υπαρκτό θέμα για να χειραγωγήσουν τους συμπολίτες μας και να δυναμιτίζουν την κατάσταση. Για να μην ξεχνιόμαστε όμως ,όλα αυτά γίνονται  πάντοτε με συνοδοιπόρους μερίδα τοπικών ΜΜΕ που είναι άξιο απορίας το πάθος που δείχνουν για την υποστήριξη της συγκεκριμένης επιτροπής και την προβολή των επιπτώσεων του προσφυγικού ως πρώτο θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου από πολύ νωρίς είχε αντιληφθεί τον ρόλο της Επιτροπής και πολύ περισσότερο τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοτικής Παράταξης του Π.Λαμπρινούδη , με τον μηδενιστικό και αφοριστικό λόγο τους.

Εμείς  αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι  στην Χίο γνωριζόμαστε και καλό είναι όλοι αυτοί που κυβέρνησαν την Χώρα και τον τόπο μας για δεκαετίες να παραδεχθούν ότι  απέτυχαν παταγωδώς. Χρεοκόπησαν την χώρα και άφησαν την Χίο ανοχύρωτη, χωρίς υποδομές και χωρίς σχέδιο. Αντί να ψάχνουν τρόπους ανάστασης να αποχωρήσουν και κάποια στιγμή να ζητήσουν και συγνώμη από τους συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους στην χρεωκοπία της πατρίδας μας  και την παντελή  αδιαφορία  τους για την Χίο και το μέλλον της.

 

Τελευταία ανανέωση ( 19.06.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

 Apr   May 2018   Jun

SMTWTFS
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Techies Resources Behavioral Synthesis
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS