arrow arrow /
/ E-mail
14.08.17

 

 

 

 

 

 

Στην κορυφ του κσμου βρσκεται απ το βρδυ της Κυριακς η εθνικ ομδα Νων/Ανδρν στο πλο.Στον τελικ του παγκοσμου πρωταθλματος του Βελιγραδου το ελληνικ συγκρτημα επιβλθηκε με 12-10 στα πναλτι της Κροατας και πανηγρισε δικαιολογημνα το χρυσ μετλλιο. 
Το ματς στην κανονικ του διρκεια τελεωσε ισπαλο 7-7 με τους Κροτες να ισοφαρζουν με buzzer beater. 
Η Ελλδα βρθηκε να χνει με 2-5 στις αρχς του τρτου οκτλεπτου αλλ με μυθικ ανατροπ και επιμρους σκορ 5-1 προηγθηκε με 7-6. 

Παρ την ισοφριση η γαλανλευκη δεν το βαλε κτω και στη ρσικη ρουλτα των πναλτι κατφερε να πρει τη νκη και το χρυσ μετλλιο. 
Η Ελλδα πρε τον ττλο για δετερη φορ μετ το 2011 στην Κωνσταντινοπολη, η Κροατα το ασημνιο και η οικοδσποινα του τουρνου Σερβα το χλκινο. 
Συγχαρητρια μηνματα   
Την εθνικ ομδα νων του πλο συνεχρη με μηνματ της η πολιτικ και πολιτειακ ηγεσα του τπου. 
Σε τηλεγρφημ του, ο Πρεδρος της Δημοκρατας  Προκπης Παυλπουλος  ανφερε: Η παγκσμια επιτυχα σας αποδεικνει τιςτερστιες δυναττητς σας αλλ και το κορυφαο αθλητικ σας φρνημα. Το μλλον εναι δικ σας. Θερμ συγχαρητρια. 
 «Τα να παιδι του πλο απδειξαν τι μπορον να κνουν ανατροπς και να κερδζουν χρυσ μετλλια. Συγχαρητρια σε λους!», γραψε σε ανρτησ του στο Twitter ο πρωθυπουργς  Αλξης Τσπρας.   
Ο υφυπουργς Πολιτισμο και Αθλητισμο  Γιργος Βασιλειδης  προβη στην ακλουθη δλωση: «H ελληνικ υδατοσφαριση φτασε για μα ακμη φορ σε μα τερστια δικριση επιβεβαινοντας πως δικαως θεωρεται εκ των κορυφαων αθλημτων διαχρονικ στην χρα. Η Εθνικ Νων Ανδρν του πλο με την κατκτηση του Παγκοσμου Πρωταθλματος του Βελιγραδου μας χρισε μοναδικς στιγμς που μνο ο αθλητισμς μπορε να μοιρζει απλχερα. Πανηγυρζουμε ακμα να χρυσ μετλλιο σε μεγλη διοργνωση χρη σε αυτ τα παιδι που μαζ με τους προπονητς τους και τους ανθρπους της Ομοσπονδας πασχζουν καθημεριν σε συνθκες δσκολες. Εμαστε δπλα τους. Τους ευχαριστομε για την υπρβαση που καναν για να σηκσουν την Ελλδα ψηλ». 
 Τα συγχαρητρια του στην Εθνικ Ομδα Νων ανδρν στο πλο δωσε μσω Διαδικτου ο πρεδρος της Νας Δημοκρατας  Κυρικος Μητσοτκης  . «Θερμ συγχαρητρια στην Εθνικ Νων για το χρυσ στο παγκσμιο πρωτθλημα πλο. Μας κνατε περφανους!», γραψε στο λογαριασμ του στο Twitter ο πρεδρος της Ν.Δ. 
 Ανρτηση για την κατκτηση του χρυσο μεταλλου απ την εθνικ ομδα πλο νων ανδρν κανε στο Διαδκτυο ο εκπρσωπος Τπου της Ν.Δ.  Βασλης Κικλιας  . «Παγκσμιοι Πρωταθλητς στο πλο οι νοι μας! Υπερηφνεια και χαρ για τους λληνες. Τους ευχαριστομε! #Waterpolo #Hellas #WorldChampions», γραψε στο λογαριασμ του στο Twitter ο εκπρσωπος Τπου της Ν.Δ. 
Συγχαρητρια στην εθνικ πλο νων ανδρν για την κατκτηση του χρυσο μεταλλου στο Παγκσμιο Πρωτθλημα του Βελιγραδου δωσε μσω ανρτησ της στο διαδκτυο η πρεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλς της Δημοκρατικς Συμπαρταξης  Φφη Γεννηματ  . «νας συγκλονιστικς αγνας μια συναρπαστικ νκη να μεγλο μπρβο στην Εθνικ Ομδα Νων για το χρυσ στο Παγκσμιο Πρωτθλημα» γραψε στο twitter η κ. Γεννηματ. 
 «Πριν απ δο μλις εβδομδες η εθνικ ομδα πλο ανδρν κατλαβε την 4η θση στο Παγκσμιο Πρωτθλημα της Βουδαπστης και τρα ρχονται οι 20χρονοι αθλητς μας να ανβουν στο ψηλτερο σκαλ του κσμου, δεχνοντας τι το ελληνικ πλο εκτς απ παρν, χει και να λαμπρ μλλον μπροστ του» αναφρει σε ανακονωσ του το  Ποτμι  για την κατκτηση του χρυσο μεταλλου απ την εθνικ ομδα πλο νων ανδρν στο Παγκσμιο Πρωτθλημα.«Συγχαρητρια στους πακτες και στον προπονητ της εθνικς ομδας πλο νων ανδρν για τις εμφανσεις της στο Παγκσμιο Πρωτθλημα Νων Ανδρν στο Βελιγρδι και για την κατκτηση της πρτης θσης. Ο αθλητισμς στη χρα μας, παρ την κρση, εναι απ τα ελχιστα πργματα που χουν αντξει και εξακολουθε να προσελκει να παιδι που παρνουν τη σκυτλη απ τους παλαιτερους και με τη σειρ τους μας κνουν περφανους» καταλγει στην ανακονωσ του το Ποτμι. 
 «Συγχαρητρια, μας γεμσατε υπερηφνεια και αισιοδοξα. Σηκσατε την Ελλδα στο πρτο σκαλ του παγκσμιου πρωταθλματος πλο και στελατε το μνυμα εντς και εκτς Ελλδας, τι με πολ δουλει, σχδιο και θληση μπορε να φθσεις στην κορυφ» δλωσε ο πρεδρος της νωσης Κεντρων  Βασλης Λεβντης  .«Σε μια στιγμ που η πατρδα μας, χρειζεται σο ποτ την νεολαα της, η αποψιν συγκλονιστικ νκη σας εναι καλ σημδι για το μλλον της πατρδας μας. Σας ευχαριστομε για την μεγλη χαρ που μας χαρσατε» συμπλρωσε ο κ. Λεβντης. 

 naftemporiki.gr   
 

 

 

( 14.08.17 )
 
< .   . >

1 ..

105.gif

 May   June 2018   Jul

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Techies Resources Behavioral Synthesis
| : 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
LYRAS