Αρχική arrow Πολιτική arrow Δήλωση κ. Νότη Μηταράκη για τον αποκλεισμό των Χιωτών υποψηφίων από τις επιπλέον θέσεις στα ΑΕΙ και
Δήλωση κ. Νότη Μηταράκη για τον αποκλεισμό των Χιωτών υποψηφίων από τις επιπλέον θέσεις στα ΑΕΙ και Εκτύπωση E-mail
25.08.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ εμπαίζει τους Χιώτες κάνοντας μικροπολιτική πάνω στις προσπάθειες και την αγωνία των μαθητών.»

Ο κ Νότης Μηταράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά τις γενικευμένες αντιδράσεις του συνόλου σχεδόν της Χιακής κοινωνίας, οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα, χωρίς να μεταβληθεί στο ελάχιστο η υπουργική απόφαση που άφηνε εκτός των επιπλέον θέσεων τους υποψήφιους του νησιού μας.

Το ενδιαφέρον του Υπουργείου για τους Χιώτες μαθητές αποδείχτηκε προσχηματικό, η αγανάκτηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ήταν για εσωτερική κατανάλωση και η υποτιθέμενη παρέμβασή του στο Υπουργείο άνευ αξίας.»

 

Μήνυμα Ν. Μηταράκη για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου, έστειλε το παρακάτω μήνυμα για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα εσάς τα παιδιά της Χίου που σήμερα είδατε το όνομά σας μεταξύ των επιτυχόντων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε εσάς που αριστεύσατε, κάνοντάς μας διπλά υπερήφανους. Συγχαρητήρια στους δασκάλους και στους γονείς σας γιατί η σημερινή επιτυχία είναι και δικό τους έργο. 

Σήμερα, βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας και των θυσιών που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα ξεκινά μια υπέροχη και εποικοδομητική περίοδος, η φοιτητική ζωή, η οποία θα σας οδηγήσει στην ενηλικίωση και την παραγωγική ζωή. Χρέος δικό μας είναι να φροντίσουμε ώστε οι προσπάθειές σας και τα προσόντα σας να μην πάνε χαμένα. Χρέος δικό μας είναι να μη σας διώξουμε από τον τόπο, αλλά να σας δώσουμε προοπτικές και μέλλον εδώ στη χώρα μας.

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν, να θυμίσω ότι η προσπάθεια δε σταματά ποτέ. Η πρόσκαιρη και στιγμιαία δυσκολία μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη για κάτι ακόμα καλύτερο και σε αυτό πρέπει να στοχεύετε.»

 

Τελευταία ανανέωση ( 25.08.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

 May   June 2018   Jul

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
SVTechie Resources
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS