Αρχική arrow Πολιτική arrow ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εκτύπωση E-mail
25.08.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Χίου απέδειξαν ότι  θέτουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Έστω και μέσα από τη στρεβλή διαδικασία που διατηρεί η χώρα μας για την είσοδο στα ακαδημαϊκά ιδρύματα, η συνεχής και κοπιαστική προσπάθεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους σήμερα απέδωσαν καρπούς.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των πανελλαδικών, τώρα είναι η ώρα για όλους τους αποφοίτους να δουν με γενναιότητα και αισιοδοξία το μέλλον τους, να αποφασίσουν και να τολμήσουν. Σε πείσμα όλων των κακών ή καλών συνθηκών και των έτοιμων προσφερόμενων λύσεων για τη ζωή τους πρέπει οι ίδιοι να επιλέξουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν.

Όσο δύσκολος ή εύκολος φαίνεται αυτή τη στιγμή ο δρόμος, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι η εμπειρία της ζωής δείχνει ότι υπάρχουν για όλες τις επιλογές τα υπέρ και τα κατά. Ο ανθόσπαρτος δρόμος μπορεί να κρύβει κινδύνους ή αδιέξοδα μετά τη στροφή και ο πιο κακοτράχαλος να οδηγεί σε καινούριους ευρύτερους ορίζοντες που δεν τους έχει κανείς σκεφτεί. Όχι λοιπόν στην επανάπαυση για αυτούς που πέτυχαν αυτό που επιθυμούσαν, όχι και στην απογοήτευση σε αυτούς που πρέπει να προσπαθήσουν διαφορετικά. Το μέλλον υπάρχει μπροστά σας για να δοκιμάσετε και να προσπαθήσετε και πάλι μέχρι την επίτευξη των στόχων σας. Μην ξεχνάτε ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μας καταξιώνει ως άτομα κι όχι μόνο η επιτυχία.

Εύχομαι τα όνειρα σας και οι στόχοι που θα θέσετε όλοι σας να σας βελτιώνουν προσωπικά γιατί μαζί με εσάς θα βελτιώνεται και η κοινωνία μας, στην οποία μετέχετε.

Τέλος, θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ τους γονείς, οι οποίοι στήριξαν με κόπους και θυσίες τα παιδιά τους και χρειάζεται να συνεχίσουν να τα στηρίζουν. Αυτή η στιγμή του νέου ξεκινήματος των παιδιών τους, όσες αγωνίες και εάν κρύβει για το μέλλον δεν παύει να γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για το επιτυχές τέρμα μιας δύσκολης διαδρομής.
Καλή επιτυχία στους νέους στόχους!

Τελευταία ανανέωση ( 25.08.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

 May   June 2018   Jul

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
VLSI High Level Synthesis
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS