arrow arrow
E-mail
19.04.18

Οι εκδσεις ΚΥΦΑΝΤΑ και το Βιβλιοπωλεο ΠΑΠΥΡΟΣ σας προσκαλον στην παρουσαση του βιβλου «Το παιδ με τη Ριγ Μπλοζα» της λενας Χουσν το Σββατο 28 Απριλου και ρα 12.00 στην αθουσα εκδηλσεων του βιβλιοπωλεου.

Για το βιβλο θα μιλσουν οι:

Ανατολ Βροχαρδου, Υπεθυνη Σχολικν Δραστηριοττων Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Χου

Ελνη Κοτστου, Κοινωνικ Λειτουργς στο Κντρο Πρληψης Εξαρτσεων και Προαγωγς Ψυχοκοινωνικς Υγεας Χου «ναυτλος»

Απ το οπισθφυλλο του βιβλου!

 «Το παιδ με τη ριγ μπλοζα…» Η εικνα του επανλθε στο μυαλ της. Μικροσκοπικ, αδνατο. Λεπτ μακρι πδια, μορφα μτια, χρια παιδικ, κορμ παιδικ. Και δπλα στο κομματιασμνο σμα του να μπλουτζν παντελνι και να ριγ μπλουζκι. «Το παιδ με τη ριγ μπλοζα», επε και ξερε δη πως θελε να μθει τα πντα γι’ αυτ.

Στις σκοτεινς γειτονις του διαδικτου, η ηλεκτρονικ παρανομα στνει παγδες στα ανποπτα ανλικα θματ της. Δικτες και διωκμενοι, θτες και θματα αναμετρνται σε μια ιστορα στην οποα νικητς πρπει να εναι η δια η ζω. Μαζ της και η παιδικ αθωτητα, θησαυρς που δεν εκποιεται. Το παιδ με την ριγ μπλοζα στοιχεινει τη σκψη της δημοσιογρφου Ννσυ Καρβονη. σο προχωρ την ρευν της για τα κυκλματα παιδικς πορνογραφας, θα βρσκεται αντιμτωπη με τα αδυσπητα πλοκμια τους. μως, πως πντα, υπρχει το φως που αχνοφγγει πσω απ τα σκοτδια. Εγγηση τι η μχη δεν χει χαθε…

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ»

Μια γροθι στο στομχι δνει η λενα Χουσν με το βιβλο της «Το παιδ με τη ριγ μπλοζα». Μα που υπρχει απελπισα, υπρχει και ελπδα. Δυνατ, υπαρκτ, σχεδν καθημεριν ιστορα που μας αφνει φωνους. Ευτυχς.

Τιτνα Δανλλη, συγγραφας

 

Παρλληλες ιστορες που σταδιακ συγκλνουν και γνονται να αξεδιλυτο κουβρι με φντο τον αδυσπητο ζοφερ κσμο της εκμετλλευσης της παιδικς πορνογραφας μσω του διαδικτου στη σγχρονη Ελληνικ κοινωνα. να κσμο γεμτο σκοτειν κι επικνδυνα μυστικ. Η λενα Χουσν, με το τρτο της βιβλο, δεχνει να καταλαμβνει μια σημαντικ θση στον χρο του κοινωνικο αστυνομικο μυθιστορματος, αναδεικνοντας το θμα με την απαιτομενη ισορροπα σκληρτητας και ευαισθησας.

Γρηγρης Αζαριδης, συγγραφας

 

Διαδκτυο και ηλεκτρονικ γκλημα, ως λξεις - ννοιες μιας νας πραγματικτητας την οποα βινουμε, θγονται με τρπο γλαφυρ και διακριτικ στο βιβλο της λενας Χουσν. Στο «Παιδ με τη ριγ μπλοζα» ξετυλγεται η πλοκ μιας σκοτεινς υπθεσης, πτυχς της οποας ακουμπον στη να τεχνολογικ τξη πραγμτων.

Γιργος Παπαπροδρμου, επικεφαλς της Δωξης Ηλεκτρονικο Εγκλματος

 

Η λενα Χουσν γεννθηκε και μεγλωσε στην Πλλα. Εργστηκε ως δημοσιογρφος στις εφημερδες θνος και θνος της Κυριακς, ως υπεθυνη του Γραφεου Τπου της Περιφρειας Βορεου Αιγαου, ως επικεφαλς του Γραφεου Ευρωπακς Πληροφρησης Europe Direct Βορεου Αιγαου. Επσης εργστηκε στην Α/θμια Εκπαδευση Σμου, και σμερα εναι Συμπαρασττης του Δημτη και της Επιχερησης Δμου Σμου.

Το 2012 το μυθιστρημ της της λικο σαν το… Αμα λαβε το Α Βραβεο στον Πανελλνιο Λογοτεχνικ Διαγωνισμ της Πανελλνιας νωσης Λογοτεχνν. Νωρτερα, το 2009, εχε βραβευθε απ την ΠΕΛ με το Α Βραβεο Θεατρικο ργου και με το Γ Βραβεο Μυθιστορματος. χει λβει διακρσεις και βραβεα σε πολλος πανελλνιους διαγωνισμος. Διηγματ της χουν φιλοξενηθε σε συλλογικ ργα και περιοδικ.

Το 2014 εκδθηκε το πρτο της βιβλο Στα δυτα... των δυτν απ τις εκδσεις Δαυλος. Ακολοθησε το 2016 η Χρυσ Εκδκηση – Η πτση μιας δυναστεας απ τις εκδσεις Κφαντα.

Απ τον Ιανουριο του 2015 εναι μλος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνικ Λσχη Συγγραφων Αστυνομικς Λογοτεχνας)

 

( 19.04.18 )
 
< .   . >

1 ..

105.gif

 Jun   July 2018   Aug

SMTWTFS
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
VLSI ESL
| : 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
LYRAS