Αρχική arrow Πολιτισμός arrow 20 Απριλίου 2018: «Διαβάζω για τους ¶λλους: Πώς το Όραμα έγινε Φωνή»
20 Απριλίου 2018: «Διαβάζω για τους ¶λλους: Πώς το Όραμα έγινε Φωνή» Εκτύπωση E-mail
19.04.18

Ομηρείου Έργα και συνεχίζοντας τις δράσεις στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας του Απριλίου που έχουν τίτλο «ημέρες και έργα …βιβλίου», σε συνεργασία με τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, αυτή την Παρασκευή, 20 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδρίων, φιλοξενούμε δύο εκπροσώπους της ομάδας Διαβάζω για τους ¶λλους, την Α. Σπυριδάκη και τον Θ. Τσάτσο.

Το Διαβάζω για τους ¶λλους έχει ως όραμα την ισότιμη πρόσβαση όλων στη γνώση και στη λογοτεχνία. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του οργανισμού Αργυρώ Σπυριδάκη μαζί με τον Αντιπρόεδρο του οργανισμού Θοδωρή Τσάτσο, θα παρουσιάσουν την ιδέα η οποία γέννησε το Διαβάζω για τους ¶λλους. Θα περιγράψουν το Όραμα και τους σκοπούς του Οργανισμού και θα μιλήσουν αναλυτικά για τις Δράσεις του στις πόλεις στις οποίες μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται.


Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των ατόμων και των φορέων που θα παρευρεθούν σχετικά με το ζήτημα της έντυπο-αναπηρίας, και αφετέρου η διερεύνηση τρόπων έτσι ώστε το νησί της Χίου να αποτελέσει  και αυτό κομμάτι του οράματος του Οργανισμού Διαβάζω για τους ¶λλους!

Η Αργυρώ Σπυριδάκη βασιζόμενη τόσο στις σπουδές της στο Executive Coaching όσο στην εμπειρία της ως Project Manager «εκπαιδεύει» ανθρώπους προκειμένου να ανακαλύψουν τα δικά τους δυνατά σημεία και να αναλάβουν την ιδανική γι’ αυτούς δράση, με στόχο να δημιουργήσουν ένα ιδανικό συνεργατικό αλλά και προσωπικό περιβάλλον ανάπτυξης.  Ξεκινώντας από τον εαυτό της και σκεπτόμενη ότι η ισότιμη πρόσβαση στη λογοτεχνία και τη γνώση είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου εγκατέλειψε τη δουλειά της προκειμένου να δημιουργήσει το εθελοντικό και Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Διαβάζω για τους ¶λλους (www.giatousallous.gr). Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό στην Πολιτική των Μεταφορών και επαγγελματική εμπειρία τόσο σε θέσεις διοικητικές – ερευνητικές όσο και δημοσιογραφικές. Το τελευταίο διάστημα προσφέρει – στο πλαίσιο μιας πιο ολιστικής προσέγγισής της για τη ζωή – μαθήματα kundalini yoga, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ατομικές συνεδρίες coaching. 

Ο Θοδωρής Τσάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών και ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στη συμβουλευτική – και στο Life coaching σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Ασχολείται με τη συμβουλευτική ενηλίκων, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στον εθελοντικό – Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Διαβάζω για τους ¶λλους κατέχοντας τη θέση του αντιπροέδρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία.

Τελευταία ανανέωση ( 19.04.18 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

 Jun   July 2018   Aug

SMTWTFS
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog Technology
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS