Αρχική
Η Μουσουλμανοποίηση είναι μονόδρομος
25.06.18

του Παντελή Κυδώνη

Τελικά όσο και να φωνάζουμε, όσο και να ξεσηκωνόμαστε σαν Λαός, ακόμα και αν βγούμε μιλιούνια στους δρόμους, κάποιοι που θέλουν να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα στη Χώρα μας, δεν θα διστάσουν στιγμή, αντιθέτως θα υλοποιήσουν τις ξένες διαταγές.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων(20 Ιουνίου), την Παρασκευή 22 Ιουνίου, η διεθνής ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης, διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία του νησιού μας, στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα μία γιορτή αφιερωμένη στους πρόσφυγες. Μία γιορτή που ξεκίνησε όμως, λες και βγήκε ο Χότζας στο Τζαμί, λες και ο Ιμάμης έψαλε από ψηλά το Κοράνι, αφού πριν ξεκινήσουν οι μουσικές και τα νταούλια, κάποιος έψελνε στην Μουσουλμανική διάλεκτο, και το μόνο που έλειπε ήταν να ξεκινήσουν σκυφτοί τις μετάνοιες και να προσεύχονται.

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακοπή εξυπηρέτησης του κοινού στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Χίου λόγω μεταστέγασης
25.06.18

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χίου ανακοινώνεται ότι λόγω της μεταστέγασης της Υπηρεσίας στο κτίριο του ΚΟΛΕΓΙΟΥ Χίου, θα διακοπεί η εξυπηρέτηση του κοινού από την Τετάρτη 27/06/2018.  Η Υπηρεσία μετά την μετακίνηση της θα επαναλειτουργήσει στον πάνω όροφο του ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΧΙΟΥ στην οδό Κων/νου Μονομάχου. Προβλεπόμενη ημερομηνία επαναλειτουργίας είναι η Τρίτη 10/07/2018.

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.18 )
 
Τελικά η ανθρωπιά πρέπει να πληρώνετε πολύ ακριβά!!!
24.06.18

 

Τελικά για κάποιους το να νιώσουνε άνθρωποι είναι πολύ ακατόρθωτο, από τι φαίνεται στην κοινωνία που ζούμε.

Πριν από λίγο μετά από καταγγελίες συνανθρώπων μας,  βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα στην περιοχή του Κονταρίου.

Έναντι από μια επιχείρηση θερινής περιόδου όπως είναι τα Bloom, που σε καθημερινή βάση αυτούς τους μήνες, μικρά παιδιά με τους γονής τους τα επισκέπτονται και δίπλα στα νέα γραφεία της Τv Αλήθεια, κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας έχει παρατήσει στο πλάι του οδοστρώματος δύο ανυπεράσπιστα σκυλιά, προσφέροντάς τους ένα κουβά με νερό του οποίου μέσα κολυμπούν δεκάδες έντομα, δεμένα με αλυσίδες του 1.50 μέτρου, μέσα στον ήλιο χωρίς κανένα προστατευτικό και όπως φαίνονταν ίσος να είχαν πάθει θερμοπληξία. Τι θεωρεί ότι έχει κάνει και κατόρθωμα ο συγκεκριμένος;

Τελευταία ανανέωση ( 24.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Βρισκόμαστε πλέον στο τέλος της Ελληνικής κρίσης»
22.06.18

«Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης ,τρία προγράμματα και με  τις θυσίες του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και έχει όλα τα συστατικά για πρόσβαση στις αγορές και ενίσχυση της ανάπτυξης. Αυτή η ανάπτυξη δεν θα 'ναι μια ανάπτυξη για τους λίγους, θα συμμετέχουν όλοι και όλες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ατυπη μίνι σύνοδος κορυφής για το μεταναστευτικό: Το προσχέδιο της κοινής απόφασης
22.06.18
Οι ηγέτες δέκα κρατών της ΕΕ που συναντώνται την Κυριακή στις Βρυξέλλες θα αποφασίσουν να ανασχέσουν περαιτέρω την «παράνομη μετανάστευση» προς την Ευρώπη και να περιορίσουν τις μετακινήσεις των αιτούντων ασύλου, αναφέρεται στο προσχέδιο της κοινής απόφασης.
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement
22.06.18

 

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement, σε συνεργασία με το DNV GL REGISTER, στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο, με θέμα Shipping: Modern environmental requirements/changes”, ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών.

 

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Κάρμαντζη για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού 25/6/2018
22.06.18

Στις 25 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού, τιμούμε τον σημαντικότερο παράγοντα της ναυτιλίας, τον ¶νθρωπο. Τον Ναυτικό που σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης δίνει το δικό του σκληρό και επίμονο αγώνα, αψηφώντας κινδύνους και δυσκολίες.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στo Parnou της Εσθονίας
22.06.18

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου με τη ιδιότητά της ως προέδρου της Επιτροπής Βαλκανικής και Μαύρης Θάλασσας της CPMR (Conference of Peripheral Maritime Regions/Διάσκεψη των Παραθαλάσσιων και Παρακτίων Περιφερειών της Ευρώπης), συμμετείχε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στo Parnou της Εσθονίας.

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΑΚΕ: Κάποιοι απεργάζονται την κομματική ποδηγέτηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου
21.06.18

Ανακοίνωση για την συγκρότηση σε σώμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του  ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου στις 15-06-2018 εξέδωσε η ΔΑΚΕ και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΑΣ ότι μετέτρεψε το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χίου σε παράρτημα του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

                Η με την ψήφος σας επιστροφή της παράταξής μας μετά από τρία χρόνια απουσίας στο ΔΣ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου σημαίνει για εμάς ότι οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση μιας πολιτικής βαθιά αντιδημοκρατικής, αντιλαϊκής και κυρίως αντεργατικής, και, πρωτίστως, ότι έχουμε το χρέος να παλέψουμε για ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς διακρίσεις για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξωραΐστηκαν οι παιδικές χαρές σε Φρούριο και Λατόμι
21.06.18
Ο Δήμος Χίου, και πιο συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καθαριότητας μετά από

δική μας επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Μπελέγρη, έδρασε ταχύτατα σε ένα θέμα εξαιρετικής σημασίας. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον καθαρισμό και στη συντήρηση των παιδικών χαρών στη περιοχή του Φρουρίου, αλλά και στο Λατόμι.

Τις τελευταίες ημέρες η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου είχε ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης των παιδικών χαρών στο κέντρο της πόλης, μιας και μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, πολλά παιδιά ξεκίνησαν να τις επισκέπτονται τις πρωινές και απογευματινές ώρες της ημέρας. Όμως, ορισμένες παιδικές χαρές στο κέντρο της πόλης βρίσκονταν σε αθλία κατάσταση και αποτελούσε επιτακτική ανάγκη τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου να δράσουν άμεσα. Κάτι που φυσικά έκαναν.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 

Ακούστε στον ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ..

105.gif

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

 May   June 2018   Jul

SMTWTFS
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
VLSI Behavioral Synthesis
Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια | Τηλ: 22710-41224 - Fax: 22710-26590 | Email: info@diafaneia.com
Ανάπτυξη και Φιλοξενία LYRAS